sous vide
RESEPTIT
Reseptiosiosta löydät esimerkkejä sous vide -ruokaohjeista raaka-aineryhmittäin. Tyhjiökypsennys ei ole vain punaisen lihan täsmälämmitystä, vaan menetelmä taipuu yllättävän moneen! Sous vide voi myös olla vain pieni osa prosessia, jossa ruoka jalostetaankin muilla menetelmillä loppuun.
Sivuston varsinainen ruokaohjepankki on Facebookin Sous Vide Suomi -ryhmä. Sieltä voit raaka-aineesi nimellä hakea valmiiksi testattuja reseptejä kuvineen ja keskusteluineen. Ryhmässä on tuhansittain turvallisia ruokaohjeita ideoinnin pohjaksi tai toteutettavaksi sellaisinaan.
savustus
Sous vide mahdollistaa savustuksen ilman korkeita sisälämpöjä. Savustanko ennen vai jälkeen kylvetyksen?
leikkeleet
Leikkeleprässillä teet lihatuotteet leivän päälle tai pannulla paistettaviksi. Mutta mitä tarkoittaa emulgointi? Entä curetus?
makeat
Matalalämpökypsennyksellä uutan maut likööreihin ja valmistan paahtovanukkaan. Vaan kuinka imellän mämmin pääsiäispöytään?